MÖKIT        *        VENEET        *        KUVAT        *        OTA YHTEYTTÄ        *        MUUTAsv   fi   en   ru   it

 

Gröndahls Stuguthyrning Ab


Vuosisopimuksella vuokraamme ja välittämme useita erittäin hienoja 4-6 henkilön mökkejä. Mökkivuokraan sisältyy oma ranta-alue, laituri sekä soutuvene. Mökit ovat täysin varustettuja seuraavasti: juokseva kylmä-kuuma vesi, sauna, suihku, ulkohuone ja -vessa


Hinnat: 3500-9000 €/vuosi


Gröndahls B&B


Tämä vuonna 1912 rakennettu vanha navetta on täysin peruskorjattu mukavaksi, kahden kerroksen majapaikaksi. Pohjakerroksessa on kaksi kahden hengen huonetta, inva-wc, sauna sekä suihku. Toisesta kerroksesta löytyy niinikään kaksi makuuhuonetta, hyvin varustettu keittiö sekä olohuone tv-kulmalla. Halutessa taloa voidaan myös vuokrata yhtenä kokonaisuutena. Sopii juhliin, kokouksiin, kalastus-, virkistys- ja muihin tapahtumiin.

Soutuvene on käytettävissä (sisältyy vuokraan). Avoinna ympäri vuoden.


Hinta: 30 €/hklö. Aamiainen 7.50 €/hklö.


Gröndahls Villa Strandkulla


Noin 200 m2 mökki kokouksiin, konferensseihin tai lomalle. Mökki sijaitsee 80 metriä mereltä ja 20 metriä tieltä. Villa Standkullassa on istumapaikkoja noin 35 sisällä sekä 20 terassilla. Vuodepaikkoja on 12 sekä täysin varusteltu keittiö, sauna, kaksi suihkua, kaksi WC:tä, pesukone ja soutuvene. Käytettävissä on myös tarvittaessa konferenssilaitteet.


Hinta: 650 €/vrk, 850 €/pe-su (lisävrk 150 €), 1000 €/viikko.

Jouluviikonloppu 800 €. Liinavaatteet sisältyvät vuokraan.


Gröndahls Villa Rikulla


Uusi n. 180 m2 mökki kokouksiin, konferensseihin tai lomalle. Mökki sijaitsee 10 metriä mereltä ja 50 metriä tieltä.

Rikullassa on istumapaikkoja noin 18 sisällä sekä 10 terassilla. Vuodepaikkoja on 4+2 sekä täysin varusteltu keittiö, sauna, suihku, kaksi WC:tä, pesukone ja soutuvene. Käytettävissä on myös tarvittaessa konferenssilaitteet.


Hinta: 8000 €/vuosi


Pieni yöpymistupa


Kahden hengen yöpymismökki ilman mukavuuksia. (WC ulkopuolella).


Hinta: 20 €/hklö/yö

© Gröndahls Stugor